Produktiv, eller?

Carla Brunis toner fyller lägenheten och jag har en produktiv dag.. tycker jag.. eller..?
Jag har svårt att ta tag i vissa saker.. tråkiga saker. Exempelvis så har lampan i min klädkammare varit trasig i en vecka. Det är svårt nog som det är att hitta något där inne, och än svårare utan lyse. En annan sak som krånglat ett tag.. (läs: ett halvår) är min dongel, vilket medfört att mitt internet lagt av när helst det har haft lust.
Idag var dagen.. jag kände det redan när mina morgontrötta ögon motvilligt kisade fram bakom ögonfransarna för att se ifall det verkligen redan var dags att stiga upp. Idag var dagen då jag skulle vara produktiv, d.v.s idag, måndagen den 1 februari skulle jag, Johanna, köpa glödlampor och beställa en ny dongel till mitt internet.
De frågade vilken färg jag ville ha på dongeln.. svart, rosa eller vit. Tänkte höra vilken färg ni, mina vänner, tror jag valde? ;)
Nu sitter jag här, helnöjd. Dessutom köpte jag skorpor och ingredienser för att laga en currygryta. Nu måste jag bara få tag i mamma och be snällt om receptet.



Skorporna la i min nya burk. Bäst att sätta lås på så att jag inte går och okynningsäter...

Oj, låset råkade gå upp...


Hoppsan, och där gick locket upp också. Well, man kan ju inte kämpa emot ödet..


En får man smaka :)

Lyckas jag med maten kommer en uppdatering senare :)
//J


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vit kasnke? vilken söt liten kakburk :)

2010-02-01 @ 15:02:26
URL: http://nettansegenlilla.blogg.se/
Postat av: malin

Haha jag tror också på vit, själv hade jag helt klart valt rosa=) Haha suuure att låser bara "råkade" gå upp sådär, johanna vi VET att det var du som öppnade det! 1 februari för min del har varit högst oproduktiv, jag har inte ens öppnat boken jag skulle läsa tills imorn....ouups. I am a bad person, I know....

2010-02-01 @ 21:33:26
URL: http://malintunis.blogg.se/
Postat av: Elina

Åhh, jag måste också köpa ett lås till min kakburk =D Funderar på att fylla med geléhallon också? Det lockar nog Danne ännu mer! Mitt hjärta säger (och hoppas) att du tog Rosa men hjärnan stretar emot och väljer vit!?

2010-02-02 @ 09:00:03
URL: http://elinahamberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0